Makinë plastike

 • Ekstruder me një vidë me efikasitet të lartë

  Ekstruder me një vidë me efikasitet të lartë

  Karakteristikat Makina ekstruder plastik me një vidë mund të përpunojë të gjitha llojet e produkteve plastike, të tilla si tuba, profile, fletë, dërrasa, panel, pllakë, fije, produkte të uritur etj.Ekstruderi me një vidë përdoret gjithashtu në kokrrizim.Dizajni i makinës ekstruder me një vidë është i avancuar, kapaciteti i prodhimit është i lartë, plastifikimi është i mirë dhe konsumi i energjisë është i ulët.Kjo makinë ekstruder miraton sipërfaqe të forta ingranazhesh për transmetim.Makina jonë ekstruder ka shumë përparësi.Ne gjithashtu m...

 • Ekstruder konik me dy vida me dalje të lartë

  Ekstruder konik me dy vida me dalje të lartë

  Karakteristikat Ekstruderi konik me dy vida të serisë SJZ i quajtur gjithashtu ekstruder PVC ka përparësi të tilla si ekstrudimi i detyruar, cilësia e lartë, përshtatshmëria e gjerë, jetëgjatësia e punës, shpejtësia e ulët e prerjes, dekompozimi i fortë, efekti i mirë i përbërjes dhe plastifikimit, dhe formësimi i drejtpërdrejtë i materialit pluhur etj. Njësitë e përpunimit të gjatë sigurojnë procese të qëndrueshme dhe prodhim shumë të besueshëm në shumë aplikacione të ndryshme, të përdorura për linjën e nxjerrjes së tubave PVC, linjën e nxjerrjes së tubave të valëzuar PVC, PVC WPC ...

 • Linja e nxjerrjes së tubave PE me shpejtësi të lartë dhe efikase të lartë

  Linja e nxjerrjes së tubave PE me shpejtësi të lartë dhe efikase të lartë

  Përshkrimi i videos Makina e tubave HDPE përdoret kryesisht për prodhimin e tubave të ujitjes bujqësore, tubave kullimi, gazit, tubave të furnizimit me ujë, tubacioneve kabllore etj. , prerës, staker/koilues dhe të gjitha pajisjet periferike.Makina e prodhimit të tubave hdpe prodhon tuba me diametër nga 20 deri në 1600 mm.Tubi ka disa veçori të shkëlqyera si rezistente ndaj ngrohjes, rezistente ndaj plakjes, rrymë të lartë mekanike...

 • Linja e nxjerrjes së tubave PVC me prodhim të lartë

  Linja e nxjerrjes së tubave PVC me prodhim të lartë

  Aplikimi Makina e prodhimit të tubave PVC përdoret për të prodhuar të gjitha llojet e tubave UPVC për furnizimin me ujë dhe kullimin bujqësor, furnizimin me ujë dhe kullimin e ndërtesave dhe vendosjen e kabllove, etj.Tuba nën presion Furnizimi dhe transporti i ujit Tuba për ujitje bujqësore Tuba pa presion Fusha e kanalizimeve Për kullimin e ujit të ndërtesave Kanalet kabllore, Tub kanali, i quajtur edhe gypa pvc për prodhimin e tubave pvc Procesi i rrymës Ngarkues me vidë f...

 • Linja e nxjerrjes së tubave të valëzuar me shpejtësi të lartë PE PP (PVC).

  Tub i valëzuar me shpejtësi të lartë PE PP (PVC) Extrusio...

  Përshkrimi Makina e tubave të valëzuar plastike përdoret për prodhimin e tubave plastikë të valëzuar, të cilët përdoren kryesisht në kullimin urban, sistemet e ujërave të zeza, projektet e autostradave, projektet e ujitjes për ruajtjen e ujit të tokës bujqësore, dhe gjithashtu mund të përdoren në projektet e transportit të lëngjeve kimike të minierave, me një gamë relativisht të gjerë. të aplikacioneve.Makina e prodhimit të tubave të valëzuar ka avantazhet e prodhimit të lartë, nxjerrjes së qëndrueshme dhe shkallës së lartë të automatizimit.Ekstruderi mund të projektohet sipas c...

 • Profili PVC me prodhim të lartë dhe linja e nxjerrjes së profilit prej druri plastike

  Profil PVC me prodhim të lartë dhe profil plastik prej druri...

  Aplikimi Makina e profilit PVC dhe makineria e profilit të plastikës prej druri përdoren për të prodhuar të gjitha llojet e profilit PVC si profili i dritareve dhe dyerve, trungu i telave PVC, gropa e ujit PVC, paneli i tavanit PVC, produkte wpc etj.Linja e nxjerrjes së profilit PVC quhet edhe makineria e bërjes së dritareve UPVC, Makina e profilit PVC, makineria e nxjerrjes së profilit UPVC, makina e bërjes së profilit PVC etj.Makina e profilit të drurit plastik quhet gjithashtu linja e nxjerrjes së profilit wpc, makinë e përbërë prej druri plastike, w...

 • PVC me prodhim të lartë (PE PP) dhe linja e nxjerrjes së paneleve të drurit

  PVC (PE PP) me prodhim të lartë dhe nxjerrje paneli druri...

  Aplikimi Linja e prodhimit të paneleve të murit WPC përdoret për produktet WPC, të tilla si dera, paneli, bordi etj.Produktet WPC kanë të pazbërthyeshëm, pa deformime, rezistente ndaj dëmtimeve nga insektet, performancë të mirë rezistente ndaj zjarrit, rezistente ndaj plasaritjeve dhe pa mirëmbajtje etj. Ngarkues me vidë të rrjedhës së procesit për mikser→ Njësi mikser→ Ngarkues vidhos për ekstruder→ ekstruder konik me dy vida → myk → Tabela e kalibrimit jashtë makinës→ Makinë prerëse→ Tabela e fikjes → Inspektimi dhe paketimi i produktit përfundimtar D...

 • Linja e nxjerrjes së pllakës së pllakës së shkumës me kore PVC me prodhim të lartë

  Linja e nxjerrjes së pllakës së pllakës së shkumës me kore PVC me prodhim të lartë

  Aplikimi Linja e prodhimit të pllakës së shkumës së kores PVC përdoret për produktet WPC, të tilla si dera, paneli, bordi etj.Produktet WPC kanë të pazbërthyeshëm, pa deformime, rezistente ndaj dëmtimeve nga insektet, performancë të mirë rezistente ndaj zjarrit, rezistente ndaj plasaritjes dhe pa mirëmbajtje etj. Ngarkues me vidë të rrjedhës së procesit Ma për mikser→ Njësi mikser→ Ngarkues vidhos për ekstruder→ ekstruder konik me dy vida → kallëp → T kalibrimi Tabaka e ftohjes→ Makina me tërheqje → Makinë prerëse → Tabela e fikjes → Inspektimi i produktit përfundimtar dhe...

Rreth Nesh

Përshkrim i shkurtër:

Jiangsu Lianshun Machinery Co, Ltd u themelua në vitin 2006. Zona e fabrikës është më shumë se 20000 metra katrorë dhe ka më shumë se 200 staf.Për më shumë se 20 vjet Kërkim dhe Zhvillim në industrinë e makinerive plastike, kompania Lianshun i është përkushtuar prodhimit të makinerive të shkëlqyera plastike, të tilla si ekstruderët plastikë, makineria e tubave të ngurta plastike (PE/PP/PPR/PVC), plastika (PE/PP/PVC) Makinë me tuba të valëzuar me një mur/dyfishtë, makine për profil/tavan/derë plastike (PVC/WPC), makinë riciklimi për larjen e plastikës, makinë për peletizimin e plastikës, etj dhe pajisje ndihmëse të ngjashme si grirëse plastikë, thërrmues plastikë, pulverizues plastikë, mikser plastikë, etj.

Zona e Aplikimit

Ngjarje Shfaqje Tregtare

 • fd_logo (1)
 • fd_logo (1)
 • fd_logo (2)(1)
 • fd_logo (3)
 • fd_logo (4)
 • logo (1)
 • logo (2)
 • logo (3)