Пластична машина

 • Високоефикасен екструдер со единечна завртка

  Високоефикасен екструдер со единечна завртка

  Карактеристики Машината за екструдер за пластика со една завртка може да обработува секаков вид производи од пластика, како што се цевки, профили, листови, табли, панел, плоча, конец, шупливи производи и така натаму.Екструдерот со единечна завртка се користи и во зрнењето.Дизајнот на машината за екструдер со една завртка е напреден, производствениот капацитет е висок, пластификацијата е добра и потрошувачката на енергија е мала.Оваа машина за екструдер прифаќа тврда површина за пренос за пренос.Нашата машина за екструдер има многу предности.Ние, исто така, м...

 • Конусен екструдер со двојни завртки со висок излез

  Конусен екструдер со двојни завртки со висок излез

  Карактеристики Конусниот екструдер со два завртки од серијата SJZ, исто така наречен ПВЦ екструдер, има предности како што се присилно истиснување, висок квалитет, широка приспособливост, долг работен век, мала брзина на стрижење, тврдо распаѓање, добро соединување и ефект на пластификација и директно обликување на материјалот во прав итн. Единиците за долга обработка обезбедуваат стабилни процеси и многу сигурно производство во многу различни апликации, кои се користат за линија за истиснување на ПВЦ цевки, линија за истиснување на брановидни цевки од ПВЦ, ПВЦ WPC ...

 • Линија за истиснување на PE цевки со голема брзина

  Линија за истиснување на PE цевки со голема брзина

  Опис на видеото Hdpe машината за цевки главно се користи за производство на земјоделски цевки за наводнување, одводни цевки, цевки за гас, цевки за снабдување со вода, цевки за кабелски цевки итн. , секач, сложувач/намотка и сите периферни уреди.Машината за правење цевки Hdpe произведува цевки со дијаметар од 20 до 1600 mm.Цевката има некои одлични карактеристики како што се отпорни на греење, отпорни на стареење, висока механичка сила...

 • Линија за истиснување на ПВЦ цевки со висок излез

  Линија за истиснување на ПВЦ цевки со висок излез

  Примена Машината за производство на ПВЦ цевки се користи за производство на сите видови UPVC цевки за водоснабдување и одводнување на земјоделска вода, водоснабдување и одводнување на згради и поставување кабли, итн.Цевки под притисок Снабдување и транспорт на вода Цевки за наводнување земјоделство Цевки без притисок Канализациско поле Градежна одводна вода Кабелски водови, цевководни цевки, наречени и pvc цевки Машина за правење цевки Процес Проточен завртувач натоварувач f...

 • Линија за истиснување на брановидни цевки со голема брзина PE PP (PVC).

  Високобрзински PE PP (PVC) брановидни цевки екструзио...

  Опис Машината за пластични брановидни цевки се користи за производство на пластични брановидни цевки, кои главно се користат во урбани одводни канали, канализациони системи, проекти за автопати, проекти за наводнување за зачувување на вода на обработливо земјиште, а исто така може да се користат во проекти за транспорт на хемиски рудници со течност, со релативно широк опсег на апликации.Машината за правење брановидни цевки има предности од висок излез, стабилно истиснување и висок степен на автоматизација.Екструдерот може да се дизајнира според специјалното в...

 • ПВЦ профил со висок излез и линија за истиснување на дрвени пластични профили

  ПВЦ профил со висок излез и профил од дрво пластика...

  Примена Машината за профили на ПВЦ и машината за профили од дрво пластика се користат за производство на сите видови ПВЦ профили, како што се профили за прозорци и врати, багажник од ПВЦ жица, корито за вода од ПВЦ, тавански панел од ПВЦ, производи од wpc и така натаму.Линијата за истиснување на ПВЦ профили се нарекува и машина за правење прозорци UPVC, машина за профили на ПВЦ, машина за истиснување на профили UPVC, машина за правење ПВЦ профили и така натаму.Машината за дрвени пластични профили се нарекува и линија за истиснување на профилот wpc, композитна машина за дрво пластика, w...

 • ПВЦ со висок излез (PE PP) и линија за истиснување на дрвени панели

  ПВЦ со висок излез (PE PP) и екструзија на дрвени панели...

  Примена WPC ѕидни панели одбор за производство линија се користи за WPC производи, како што се врата, панел, табла и така натаму.Производите од WPC имаат неразложување, без деформации, отпорни на оштетување од инсекти, добри огноотпорни перформанси, отпорни на пукнатини и не се одржуваат итн. исклучена машина→ Машина за сечење → Табела за сопнување → Инспекција на финален производ и пакување Д...

 • Линија за истиснување на плочата од ПВЦ кора од пена со висок излез

  Линија за истиснување на плочата од ПВЦ кора од пена со висок излез

  Примена ПВЦ кора пена одбор производство линија се користи за WPC производи, како што се врата, панел, табла и така натаму.Производите од WPC имаат неразложување, без деформации, отпорни на оштетување од инсекти, добри огноотпорни перформанси, отпорни на пукнатини и без одржување итн. Послужавник за ладење → Машина за извлекување → Машина за сечење → Табела за сопнување → Инспекција на финален производ и...

За нас

Краток опис:

Jiangsu Lianshun Machinery Co., Ltd. е основана во 2006 година. Областа на фабриката е повеќе од 20000 квадратни метри и има повеќе од 200 вработени.За повеќе од 20 години истражување и развој во индустријата за пластични машини, компанијата Lianshun се посвети на производство на одлични пластични машини, како што се пластични екструдери, машина за цевки со цврст ѕид од пластика (PE/PP/PPR/PVC), пластика (PE/PP/PVC) Машина за брановидни цевки со еден/двоен ѕид, машина за профил/таван/врата од пластика (PVC/WPC), машина за рециклирање за перење пластика, машина за пелетизирање на пластика итн.

Област на апликација

Настани трговски саеми

 • fd_logo (1)
 • fd_logo (1)
 • fd_logo (2)(1)
 • fd_logo (3)
 • fd_logo (4)
 • лого (1)
 • лого (2)
 • лого (3)